Dromen en droomsymboliek

Wat vertellen je dromen?

Dromen en droomsymboliek fascineren me. Ze geven je een inkijkje in jezelf, andere werelden, dimensies en tijden. Dromen zijn verre van eenduidig en toch willen we ze graag begrijpen, want ze vertellen ons essentiële dingen over onszelf en de manier waarop we in het leven staan. Dromen verrassen, steunen en helpen. Ook nachtmerries, júist nachtmerries.

 

Voor het blad Happinez schreef ik een artikel over dromen en droomsymboliek (onderaan deze pagina). Eigenlijk staat alles wat je over dit onderwerp moet weten erin, want duiden... dat kun je alleen zelf!

Droomcoaching

Maar wat nu als je denkt: dat duiden van dromen kan ik helemaal niet zelf... Dan help ik je graag! Stuur me een bericht, dan kijken we samen naar je droom en reik in je handvatten aan (tarotlegging, duidingssuggestie, vraag) om dichter bij begrip te komen. Afhankelijk van je droom en vraag, bepalen we de vorm van mijn begeleiding.

Tarot

Wat is tarot?

De tarotkaarten van waarzeggers en heksen zijn net zo magisch als de verhalen erover. Ze spreken een taal en als jij die leert spreken, kan een legging je hele duidelijke antwoorden verschaffen. Iedere tarotkaart vertelt een verhaal dat van toepassing is op de vraag die je hebt. Hoe dat werkt? Tsja... Intuïtie, associatie, projectie, metaforisch denken, signalen uit je onbewuste; geef er een naam aan. Het belangrijkste: het is leuk en het biedt inzicht.

Tarotlegging over jouw vraag

Heb je een vraag die bij je leeft? Tarotkaarten bevestigen wat jij onbewust al weet, maar waar je geen zicht op hebt. Mijn rol? Ik doe de legging voor je en duid de kaarten.

 

Nieuwsgierig? Dit is hoe het werkt:

  1. Stuur me je vraag. Je hoeft me geen achtergrondinformatie te geven.
  2. Ik kies een passende kaartenset (of sets) en doe de legging.
  3. Die legging duid ik en voor de uitwerking daarvan zijn er drie opties:
    • a) Foto legging + antwoord op de vraag + korte uitleg legging (1A4, 25 euro)
    • b) Bovenstaande + uitgebreide duiding en uitleg over de kaarten (2 A4, 50 euro)
    • c) Bovenstaande + telefonisch consult waarin we er verder over door praten en je me vragen kunt stellen over de legging (75 euro)

Vragen? Stuur me een bericht.