Human Design

Wat is Human Design?

Als mens heb je een blauwdruk. Je bent op een bepaalde manier gedefinieerd en daar heb je het mee te doen in het leven; daar ligt je bron, je kracht, je geluk, je voldoening. Kortom: alles. Dat is waar Human Design over gaat en als je je eenmaal in deze materie verdiept, weet je dat het waar is. Naar Human Design kun je uitgebreide zelfstudie doen, maar als je denkt: doe mij dat hele gebeuren in vogelvlucht, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Wat biedt Human Design? Een chart op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Deze chart belicht jouw levensthema's en geeft aan hoe jij je energie het beste in kunt zetten. Human Design geeft antwoord op vragen als: wie ben ik los van mijn omgeving, in essentie, écht? Als je vastloopt in een keuze, richting zoekt, worstelt in een functie of relatie, niet weet wie jij nou echt bent, is deze theorie super interessant.

Aanbod

Human Design e-book en analyse

Over Human Design heeft Chetan Parkyn een briljant en gelijknamig boek geschreven waarmee je zelf je chart (opvragen kan gratis via myfreebodygraph.com) kunt onderzoeken. Ik raad het je aan! Als je liever sneller door de stof gaat, heb ik een e-book gemaakt op basis van het boek van Parkyn. Voor 55 euro krijg je van mij:

  • Jouw chart in vogelvlucht geanalyseerd (zie voorbeeld hieronder);
  • Antwoord op een vraag waar je mee rondloopt (zie voorbeeld hieronder);
  • Een e-book van 8 pagina's waarin je de energietypes, centers, profielen, innerlijke autoriteit, kanalen en gates (ja, ja, het behelst nogal wat) leert kennen (zie onder de eerste pagina van het e-book).

Interesse? Meld je aan!