Wie ben ik écht?

Diepzielduiken op een snelle, praktische en toegankelijke manier? Dan zit je goed. Wat is Human Design? Een chart op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Deze chart belicht jouw levensthema's en geeft aan hoe jij je energie het beste in kunt zetten. Human Design geeft antwoord op vragen als: wie ben ik los van mijn omgeving, in essentie, écht? Als je vastloopt in een keuze, richting zoekt, worstelt in een functie of relatie, niet weet wie jij nou echt bent, is deze theorie super interessant.

Aanbod

Over Human Design heeft Chetan Parkyn een briljant en gelijknamig boek geschreven waarmee je zelf je chart (opvragen kan gratis via myfreebodygraph.com) kunt onderzoeken. Ik raad het je aan! Als je liever sneller door de stof gaat, heb ik een e-book gemaakt op basis van het boek van Parkyn. Voor 55 euro krijg je van mij:

  • Jouw chart in vogelvlucht geanalyseerd (zie voorbeeld hierboven)
  • Antwoord op een vraag waar je mee rondloopt (zie voorbeeld hierboven)
  • Een e-book van 8 pagina's waarin je de energietypes, centers, profielen, innerlijke autoriteit, kanalen en gates (ja, ja, het behelst nogal wat) leert kennen (zie boven de eerste pagina van het e-book)

Interesse? Meld je aan!