top of page
Fabienne Peters

Ik inspireer anderen om net zo trouw te zijn aan zichzelf als ik nu ben.

01

Mijn verhaal.

Ik zie de scène zo weer voor me. Oma in de rode stoel, ik in de grijze. De handgemaakte Oostenrijkse klok die gemoedelijk tikt. En mijn oma die me vertelt over de keren dat zij "roofbouw op haar lichaam" pleegde. Daarmee bedoelde ze dat ze meer had gedaan dan ze aankon. Ik vond dat vervelend voor haar, maar dacht er verder niet over na. Zo stond ik ook niet stil bij bij de ernst van de collega's die huilend en ondersteund door antidepressiva door de gangen op mijn werk liepen. Of bij de hoeveelheid alcohol die er geschonken en gedronken werd (zeer zeker ook door mij) in mijn familie. Ik vond het allemaal normaal.

Leuk verhaal hoor, maar ik zoek je officiële bio.

Pumabroekjesmeid

Een burn-out heb ik nooit gehad. Maar van roofbouw op mijn lijf is zeker sprake geweest. Nog steeds heb ik te dealen met de nasleep daarvan. Mijn broer zei onlangs: "Jij hebt eigenlijk al meerdere levens geleefd." Van winkelier tot trainer, van heteroseksueel tot lesbi, van coach tot redacteur, van theatervrouw tot medium, van bemiddelaar tot programmamaker en van kokerrokdame naar pumabroekjesmeid. Mijn achtergrond (studies, relaties, werk) is breed. Dat komt niet alleen omdat ik zo breed geïnteresseerd en inzetbaar ben, maar vooral omdat ik me probeerde te voegen naar normen en waarden van de omgeving waarin ik opgroeide. Van de maatschappelijke verwachtingen.

 

Brede seksuele interesse

Mijn hoofdfocus als kind en adolescent: NORMAAL ZIJN. Met een normale studie, normale baan, normaal huis, normale relatie, normaal gedrag. Niet omdat ik niet wilde opvallen, maar omdat ik gewaardeerd wilde worden. En dat viel niet mee met mijn markante visie op het bestaan, brede seksuele interesse en contact met de ongeziene wereld. Ik heb mezelf aangeleerd veel weg te stoppen. En dat heeft me meer gekost (lichamelijke en mentale gezondheid) dan me lief is. Jarenlang heb ik last gehad van depressieve periodes - zwarte gal noemde ik dat. Daarnaast deed mijn lichaam aan allerlei noodsignalen, zoals: eten nauwelijks verteren, misselijkheid, intense buikpijn en onderrugpijn. Zeker die laatste weet me nog geregeld te vinden, maar het is een wonder hoe die eerste drie met veel hulp, bewustzijn en inzicht zijn verdwenen. 

 

Niet afhankelijk

Op mijn 27ste (uiteraard) heb een draai gemaakt. Mijn relatie vóór Bianca ging uit en ik kreeg ineens carte blanche. Toen ik twee jaar later Bianca ontmoette, had ik mijn individualiteit hervonden. Heel belangrijk voor mij, want ik 'hoefde' niet afhankelijk van haar te zijn. Ik (of  zij) kon weg wanneer ik wilde, want alleen had ik het hartstikke leuk! Om zo een relatie in te gaan, was voor mij een HEEL groot cadeau. En nu is van mainstream geen sprake meer. Ik werk als astroloog en medium, heb samen met mijn vriendin Bianca spiritueel platform De Verderkijkers, we wonen in een tiny house en hebben vier dieren.

 

Inlevingsvermogen 

Het leuke aan mijn brede achtergrond en voorbije aanpassingsdrang is dat het mijn inlevingsvermogen heeft aangescherpt. Er is niemand die ik niet begrijp en dat komt erg goed van pas in mijn werk als astroloog, medium en schrijver. 

Wat deed ze ook alweer?

Astrologische duiding

Reading (mediumschap)

Intuïtieve boodschap

LEEF je horoscoop (traject)

Blogs van mijn hand

Officiële bio

Fabienne Peters (1988) is een creatieve astroloog, medium en schrijver. Ze studeerde Nederlands, Jeugdliteratuur, Schrijversvakschool, Rouw- en Verliesbegeleiding, Kunstzinnige Coaching en Astrologie. Ze begon haar carrière als adviseur in het onderwijs, werkte daarna in de culturele sector en schreef honderden artikelen voor Happinez Online en Ankh Hermes als redacteur en recensent. In het najaar van 2024 verschijnt kaartenset InYourFace, op de archetypes van Jung gebaseerde karakterkaarten. 

 

Samen met haar vriendin Bianca Blom is Fabienne sinds juni 2024 eigenaar van De Verderkijkers. Dit is een platform voor diepzielduikers waarop de vrouwen delen over opstellingenwerk, mediumschap en astrologie. Ze verzorgen opstellingendagen, coaching, astrologische duidingen en mediamieke readings. Inmiddels hebben ze 150 diepzielduikers verder geholpen in het onderzoek naar zichzelf.

Adres

De Verderkijkers

Frambozenweg 1, Leiden

Telefoon

0031 626060216

Email

hallodeverderkijkers

@gmail.com

Instagram

@faabl_fabienne en @deverderkijkers

bottom of page