Fabienne | FAABL

Fabienne Peters (1988); dat ben ik dus. Ook wel bekend als FAABL. Deze bedrijfsnaam past me net zo goed als mijn eigen naam omdat verhalen me drijven in het leven. Ik ben een schrijver, bedenker, acteur, fantast. Elke dag genereer ik honderden ideeën; sommige werk ik uit, andere ebben weer weg. Mijn hersenfluctuaties op de voet volgen? Zie Instagram en LinkedIn.

 

Op dit moment schrijf ik een boek voor jongvolwassenen waarin rouwverwerking een belangrijke plek heeft. Een proces waar ik immens van geniet door het inleven en doorvoelen van de emoties en die in woorden vatten. Daarnaast ben ik samen met een illustrator een set karakterkaarten aan het ontwikkelen voor coaches, creatievelingen en tarotlovers. Een concept waar mijn ziel en zaligheid in ligt en waarvan ik intens hoop dat we binnenkort een samenwerking met een uitgever aan kunnen gaan.

 

Naast mijn creatieve hoogtepunten werk ik momenteel een paar uur per week bij De Schrijverscentrale, herzie ik de handleiding van een lesprogramma voor peuters en kleuters en schrijf ik artikelen voor Inspirerend Leven.

 

Ik leef heel blij samen met mijn vriendin Bianca, hond Ravi en konijnen Boris en Fay in het wonderschone Den Haag. We hebben een appartement in de binnenstad en sinds kort een tuinhuis aan de rand van Den Haag.