Eigen werk

Boek, blogs en karakterkaarten

Verhalen verzinnen en vertellen; dat kun je aan mij overlaten. Op dit moment schrijf ik aan mijn eerste boek (fictie) en ontwikkel karakterkaarten. Onder blogs en verhalen krijg je een beeld van wat ik schrijf. Kijk ook even op Instagram en LinkedIn; daar laat ik mijn schrijfsels met regelmaat welig tieren.

Redacteur Happinez & Inspirerend Leven

FAABL schrijft artikelen die nét wat verder kijken, reiken en gaan. Die zowel verdiepen als verzachten. Artikelen over waarom nachtmerries zo waardevol zijn, waarom schaamte en schuld ervaren je verder brengt, wat het proces van sterven voor bijzonders met zich meebrengt, hoe we signalen kunnen herkennen als boodschappen van gidsen en overledenen. Benieuwd naar wat ik schrijf? Klik hier voor de artikelen op Happinez Online en hier voor mijn artikelen op de website van Inspirerend Leven. Op deze pagina vind je een artikel over bewust dromen dat ik voor het blad Happinez schreef.

Onderwijs

Redacteur lesmethodes

Naast zelf creatief bezig te zijn, richt ik me graag op het onderwijs. Vanuit mijn ervaring als onderwijsadviseur in het basisonderwijs en studie en werk in de jeugdliteratuur ben ik veel bezig geweest met methodes voor taal- en leesonderwijs en met het thema leesbevordering. Van redactieklussen in het kader van lesmethodes voor kinderen en jongeren word ik erg enthousiast.

Coaching

Schrijfcoach

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen vindt het leuk. Wat ik doe als schrijfcoach? Ik begeleid jou bij het (her)schrijven van je eigen tekst. Jouw tekst en stijl zijn het uitgangspunt. Ik lees en leef me in en geef je suggesties waar je meteen mee verder kunt. Wanneer kun je mij gebruiken? Voor het schrijven van de teksten op je eigen website, sollicitatiebrieven, een persoonlijke speech, het tegenlezen van een scriptie of rapport en het optekenen van een persoonlijk verhaal. Teksten waarin jouw eigen stem voelbaar aanwezig moet zijn en blijven.