Artikelen over zingeving

Op zoek naar een contributor die artikelen schrijft die nét wat verder kijken, reiken en gaan? Die zowel verdiepen als verzachten? Artikelen over waarom nachtmerries zo waardevol zijn, waarom schaamte en schuld ervaren je verder brengt, wat het proces van sterven voor bijzonders met zich meebrengt, hoe we signalen kunnen herkennen als boodschappen van gidsen en overledenen. Voor die artikelen kun je bij mij terecht. Benieuwd naar wat ik schrijf? Klik hier voor de artikelen die ik voor Happinez Online schrijf en hier voor mijn artikelen op de website van Inspirerend Leven. Op deze pagina vind je een artikel over bewust dromen dat ik voor het blad Happinez schreef.

Human Design

Als mens heb je een blauwdruk. Je bent op een bepaalde manier gedefinieerd en daar heb je het mee te doen in het leven; daar ligt je bron, je kracht, je geluk, je voldoening. Kortom: alles. Dat is waar Human Design over gaat en als je je eenmaal in deze materie verdiept, weet je dat het waar is. Naar Human Design kun je uitgebreide zelfstudie doen, maar als je denkt: doe mij dat hele gebeuren in vogelvlucht, kijk dan even op deze pagina

Dromen

Dromen fascineren me. Ze houden me zowel overdag als 's nachts bezig. Dromen zijn verre van eenduidig en toch willen we ze zo graag begrijpen, want ze vertellen ons essentiële dingen over onszelf en de manier waarop we in het leven staan. Net als voor Human Design heb gedaan, wil ik ook over dromen een e-book maken met toegankelijke informatie. Voor nu vind je de essentie van wat dromen is terug in het Happinez artikel dat ik erover schreef.

Blogs en verhalen

Verhalen verzinnen en vertellen; dat kun je aan mij overlaten. Op dit moment schrijf ik aan mijn eerste boek (fictie) en ontwikkel een set kaarten. De blogs op mijn site gaan over mijn avonturen op het gebied van intuïtie en helderwetendheid. In mijn hoofd ben ik altijd met tientallen ideeën tegelijk bezig; van theaterteksten tot historische romans tot non-fictieve boeken over thema's die mijn hart hebben (homoseksualiteit, spiritualiteit, diversiteit, karakterologie). Dus... werk aan de winkel!