Wat zegt ze?

Zet die doodvermoeiende maskers af en laat zien wie je bent. Het is deze mantra die me met een megafoon wakker en in slaap zingt, die me gedurende de dag muzikaal begeleidt. Waar ik soms vrolijk op dans en me de andere keer woest voor afsluit met mijn vingers in mijn oren. De wonderlijke maartcocktail van Corona-stilte en start van mijn ondernemerschap helpt me te focussen en brengt me dichter bij mezelf. 

 

Conclusie? Mijn tijdperk van pers-jezelf-in-een-malletje en doe of je maatschappelijk verantwoord bent, is voorbij. Ik heb een relatie met de liefste vrouw, ik schrijf, schrijf, schrijf als een maniak, ik omarm mijn introversie, kluizenaarschap, azijnzuurderige kritiek, felle uithalen, dominante gedrag én emotionele buien. Ik ben engel en boer. Sereen, warm en zo plat als een dubbeltje. En als klap op de - toch al ietwat turbulente - vuurpijl klets ik als ik (schijnbaar alleen) op de bank zit met mijn onzichtbare genootschap. Wat zegt ze? Ja, ja. Ook leg ik kaarten en gebruik ik automatisch schrift om tastbaar in contact te komen met de wereld die voor mij net zo echt is als de echte wereld. De wereld die ik via mijn dromen en intuïtie het best versta.

 

Meid toch, denk je misschien. En anders denk ik het zelf wel, want ik ben als de dood om in de categorie van mindfulnesskut en een enkeltje-twaalfde-dimensie-graag te vallen. Daar hoor ik niet. Ja, ik heb voorspellende dromen, een ontwikkeld telepathisch vermogen en zie de energetische omlijning van mens en  dier. En ja, het occulte en mysterieuze fascineert me mateloos. Maar mijn openheid erover maakt me geen ander, vager, omstredener mens. Júist daarom wil ik er (nog meer) over schrijven. Om het toegankelijk te maken en normaal. Want dat is het. Het is van iedereen.

 

Waar ik over ga bloggen? Over alle onderwerpen op dit gebied die me fascineren. Dat doe ik al voor Happinez en Inspirerend Leven, maar in mijn blog zet ik dat nog wat kracht bij door mijn eigenste, persoonlijke perspectief, uit het leven gegrepen zaken en wat al niet meer. Kortom: dat wil je niet missen.