Start je zelfonderzoek

Over dromen, Human Design en tarot schreef ik vele artikelen voor voor Happinez (online) en twee ebooks. Die kun je op deze pagina vinden en downloaden, zodat je een start kunt maken met je reis naar binnen. Enjoy!

Dromen

Dromen geven je een inkijkje in jezelf, andere werelden, dimensies en tijden. Ze zijn verre van eenduidig en toch willen we ze graag begrijpen, want dromen vertellen ons essentiële dingen over onszelf en de manier waarop we in het leven staan. Dromen verrassen, steunen en helpen. Ook nachtmerries, júist nachtmerries. 

 

Voor het blad Happinez schreef ik een artikel over dromen en droomsymboliek (hieronder te bekijken). Alles wat je over dit onderwerp moet weten erin, staat erin!

 

Verder lezen? Artikelen over dromen op Happinez online:

Human Design

Als mens heb je een blauwdruk. Je bent op een bepaalde manier gedefinieerd en daar heb je het mee te doen in het leven; daar ligt je bron, je kracht, je geluk, je voldoening. Kortom: alles. Dat is waar Human Design over gaat en als je je eenmaal in deze materie verdiept, weet je dat het waar is.

 

Naar Human Design kun je uitgebreide zelfstudie doen, maar als je denkt: doe mij dat hele gebeuren in vogelvlucht, dan ben je hier aan het juiste adres. Over Human Design heeft Chetan Parkyn een briljant en gelijknamig boek geschreven waarmee je zelf je chart (opvragen kan gratis via myfreebodygraph.com) kunt onderzoeken. 

 

Hieronder vind je het ebook dat deze materie in vogelvlucht bespreekt. 

 

Verder lezen? Artikelen over Human Design op Happinez online: 

Download
Ebook Human Design
Maak in vogelvlucht kennis met Human Design.
E-book.pdf
Adobe Acrobat document 150.9 KB

Tarot

De tarotkaarten van waarzeggers en heksen zijn net zo magisch als de verhalen erover. Ze spreken een taal en als jij die leert spreken, kan een legging je hele duidelijke antwoorden verschaffen. Iedere tarotkaart vertelt een verhaal dat van toepassing is op de vraag die je hebt. Hoe dat werkt? Tsja... Intuïtie, associatie, projectie, metaforisch denken, signalen uit je onbewuste; geef er een naam aan. Het belangrijkste: het is leuk en het biedt inzicht.

 

Verder lezen? Artikelen over tarot op Happinez online: 

Download
Ebook tarot
Maak kennis met de Raider Wait kaarten.
Tarot e-book.pdf
Adobe Acrobat document 153.6 KB